Om online åbent hus

Vi åbner de virtuelle døre den 23. januar kl 19:00 og inviterer dig til online åbent hus her på HF&VUC NORD, hvor du kan blive klogere på vores 2-årige hf i Hjørring og Aalborg. 

Her kommer du blandt andet til at møde nuværende elever, som vil fortælle om deres uddannelsesvalg og studiemiljøet på skolen. Der vil også blive tid til spørgsmål via chatten, hvor du kan få besvaret dine spørgsmål. Derudover kan du blive klogere på hf-uddannelsen og dine fremtidsmuligheder. 

Arrangementet er fra 19:00-19:30 online via Zoom. Vi anbefaler at deltage via Zoom-programmet eller app'en fra din computer eller mobil, men det er også muligt at deltage via browser. 

Tilmeldingen til åbent hus åbner d. 1. januar 2024

Supplér online åbent hus med fysiske besøgsdage

Udover vores online åbent hus kan du også komme på besøg på vores skoler i Hjørring og Aalborg, når vi slår de fysiske døre op i forbindelse med vores besøgsdage. Her får du mulighed for at opleve studiemiljøet og de fysiske rammer på egen krop, hilse på vores lærere og møde nuværende elever, som gerne giver en rundtur på skolerne.

Der afholdes to besøgsdage i vores afdeling i Hjørring og to i vores afdeling i Aalborg.

Besøgsdage i Hjørring:

  • Lørdag d. 3. februar 2024 kl. 09:30-10:30
  • Torsdag d. 8. februar 2024 kl. 15:30-16:30

Besøgsdage i Aalborg:

  • Fredag d. 26. januar 2024 kl. 15:00-16:00
  • Lørdag d. 10. februar 2024 kl. 11:00-12:00

Læs mere om besøgsdagene her.

 

Hf - en gymnasial uddannelse på 2 år

Den 2-årige hf er en almen gymnasial uddannelse, der giver direkte adgang til korte og mellemlange videregående uddannelser. Vil du gerne læse videre på universitetet, kan du supplere din hf-eksamen med 2-3 ekstra fag, og på blot 5 måneder få adgang til lange videregående uddannelser.

Du kan begynde på den 2-årige hf direkte efter 9. klasse. Uddannelsen består af en række obligatoriske fag, som du vil have sammen med dine klassekammerater.

Målret din uddannelse med en af vores spændende hf-linjer

Vi tilbyder en række spændende hf-linjer, så du kan målrette din uddannelse efter dine ønsker og behov. Læs mere om hf-linjerne her eller hør mere til vores online åbent hus, hvor linjerne også præsenteres.

Mød kursisterne

Josefine drømmer om at blive dyrepasser

Mød Josefine. Hun går på HF&VUC NORD, fordi hun har brug for at læse nogle fag op, så hun kan komme videre med sin drøm om at blive dyrepasser.


I videoen kan du høre Josefine fortælle mere om sin uddannelsesdrøm.

Fra goumetslagter til arkitekt

Bjarki er uddannet gourmetslagter, men drømmer om at blive arkitekt. Han går på HF&VUC NORD for at få sig en studentereksamen, så han kan søge ind på arkitektstudiet.

I videoen kan du høre Bjarki fortælle mere om arkitektdrømmen.

Har du brug for vejledning?

Vores dygtige studievejledere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige uddannelse og sammensætning for dig. Du er velkommen til at booke tid til vejledning både før og efter vores online åbent hus.

Book tid til vejledning her i formularen.

Kontakt os

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til åbent hus, den 2-årige hf eller skolen. 

 

Aalborg - Studievejledningen
Email: studieaalhf@hfvucnord.dk
Telefon: 99 300 350

Hjørring - Studievejledningen
Email: studiehjo@hfvucnord.dk
Telefon: 99 300 450

Bliv klogere på HF&VUC NORD som uddannelsessted

Læs mere om HF&VUC NORD