Kom og oplev skolen

 Kom med, når vi slår de fysiske døre op i forbindelse med vores besøgsdage i Hjørring og Aalborg. Her får du mulighed for at opleve studiemiljøet og de fysiske rammer på egen krop, hilse på vores lærere og møde nuværende elever, som gerne giver en rundtur på skolerne.

Besøgsdagene er særligt henvendt til dig, der overvejer at starte på den 2-årige hf , men du er også velkommen, hvis du er interesseret i andre af vores uddannelser.

Besøg HF&VUC NORD og oplev studiemiljøet og de fysiske rammer på egen krop.

Besøgsdage i Hjørring:

  • Tirsdag den 14. februar kl. 10:00-11:00
  • Onsdag den 1. marts kl. 15:00-16:00

 

Besøgsdage i Aalborg:

  • Fredag den 10. februar kl. 15:00-16:00
  • Lørdag den 4. marts kl. 11:00-12:30 

Tilmeld dig besøgsdag i Aalborg eller Hjørring

Mød Camilla der underviser i matematik og kemi

"De der øjeblikke, hvor en elev eller kursist udbryder "Nu forstår jeg det. Så var det jo slet ikke så svært" eller "Er det bare sådan!?", det er de absolut fedeste øjeblikke. Dem elsker jeg. "

- Camilla, hf-lærer

Mød Stinne som underviser i religion og samfundsfag

"De bedste dage er, når jeg får lov at begejstre med mit fag, og at klæde kursister og elever til at se på verden en smule mere nuanceret. Og så sker det jo også tit, at jeg selv bliver klogere."

- Stinne, hf-lærer

Hf - en gymnasial uddannelse på 2 år

Den 2-årige hf er en almen gymnasial uddannelse, der giver direkte adgang til korte og mellemlange videregående uddannelser. Vil du gerne læse videre på universitetet, kan du supplere din hf-eksamen med 2-3 ekstra fag, og på blot 5 måneder få adgang til lange videregående uddannelser.

Du kan begynde på den 2-årige hf direkte efter 9. klasse. Uddannelsen består af en række obligatoriske fag, som du vil have sammen med dine klassekammerater.

Målret din uddannelse med en af vores spændende hf-linjer

Vi tilbyder en række spændende hf-linjer, så du kan målrette din uddannelse efter dine ønsker og behov. Læs mere om hf-linjerne her eller hør mere til besøgsdagene, hvor vi gerne fortæller mere om linjerne.

Har du brug for vejledning?

Vores dygtige studievejledere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige uddannelse og sammensætning for dig. Du er velkommen til at booke tid til vejledning både før og efter vores online åbent hus.

Book tid til vejledning her i formularen.

Kontakt os

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til åbent hus, den 2-årige hf eller skolen. 

 

Aalborg - Studievejledningen
Email: studieaalhf@hfvucnord.dk
Telefon: 99 300 350

Hjørring - Studievejledningen
Email: studiehjo@hfvucnord.dk
Telefon: 99 300 450

Bliv klogere på HF&VUC NORD som uddannelsessted

Læs mere om HF&VUC NORD