OPSTART*

Holdstart uge 10 i Aars, Frederikshavn, Hjørring, Aalborg
Holdstart uge 13 i Aabybro, Hobro

*Holdene oprettes ved min. 12 deltagere

MÅLGRUPPE & NIVEAU
Ledige
, der har brug for at få pudset sine almene færdigheder af, og som mangler motivationen til at lære og dygtiggøre sig – måske på grund af dårlige oplevelser fra egen skolegang. 

Niveauet for undervisningen svarer til 9.-10. klasse og tilpasses løbende den enkelte kursist.

HVAD ER GEVINSTEN FOR BORGEREN?

Borgeren får løftet sine almene færdigheder, hvilket vil sige, at vedkommende bliver dygtigere til læse, skrive, regne og til at bruge it-værktøjer. Det kan både være nyttigt, hvis borgeren f.eks. skal i gang med en erhvervsuddannelse. Uanset om borgeren skal i retningen af mere uddannelse eller hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet, så vil et forløb med fokus dansk, matematik og IT være en god investering med styrkede jobmuligheder til følge. 

INDHOLD
Forløbet indeholder undervisning i FVU-Dansk, FVU-Matematik og FVU-Digital. Den kombination gør, at man kommer godt rundt i læsning, skrivning, regning samt bliver fortrolig med at bruge forskellige IT-værktøjer som Office-pakken, offentlige selvbetjeningsløsninger m.m.

VARIGHED
5 ugers undervisning med 30 lektioner ugentligt 

ØKONOMI
Gratis hvis borgeren selv tilmelder sig. Skal aktiviteten indgå i borgerens ”Min plan” gælder betalingsloven. Det betyder en pris på ca. 12000,- pr. borger (112 undervisningstimer) + indledende screening (500,- pr. borger). I alt 12500,- 

TILMELDING

Didde Klarskov

RÅDGIVER ERHVERV & UDDANNELSE, DÆKKER HJØRRING, FREDERIKSHAVN/LÆSØ OG BRØNDERSLEV

Telefon:

20 62 02 98

Kristian Skriver

RÅDGIVER ERHVERV & UDDANNELSE, DÆKKER MARIAGERFJORD, REBILD OG VESTHIMMERLAND

Telefon:

25 23 88 20