Udnyt coronakrisen

Opkvalificér dine medarbejdere nu, mens de sidder hjemme

Mange virksomheder overvejer for tiden at varsle deres medarbejdere ned i tid, eller de overvejer måske endda fyringer. Der findes dog også en tredje mulighed: Behold dine nuværende og måske højt specialiserede medarbejdere, og brug tiden til at opkvalificere og videreuddanne dem.

Ud over fordelen for såvel din virksomhed samt for dine medarbejdere i at blive videreuddannet, vil det tillige i mange situationer være muligt for dig at opnå løntilskud/anden kompensation, som betyder, at et kursusforløb for dine medarbejdere er omkostningsfrit for din virksomhed.

Hvordan foregår det?

Ved undervisningens begyndelse vil du få tilsendt et link, som giver dig adgang til Microsoft Teams. Der gennemgås følgende i teams:

Indføring og instruks i IT: Teams, Uni-login, Edaptio, Undervisningsplan, Kontaktmuligheder og oplysninger.

Du kan herefter påbegynde kurset på den aftalte dato. Undervisningsmaterialet ligger på undervisningsplatformen Edaptio. Der er opsamling i Teams ift. uklarheder, forventninger, opsamling mm.

Kommunikationen med underviser foregår både gennem Edaptio og Teams, hvor du kan stille spørgsmål og få svar, og hvor du kan sende løste opgaver og få de rettede tilbage.

Vi sidder klar

Spørgsmål?

Du kan finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål lige her.