• HF&VUC NORD iværksætter fra d. 26. oktober 2020 nødundervisning på 2 hf-enkeltfagshold og 1 AVU-hold på vores afdeling i Frederikshavn som foranstaltning mod COVID-19. Kursisterne på de tre hold anses som værende nære kontakter til en smittet medkursist, og iht. de sundhedsfaglige anbefalinger skal kursisterne på disse tre hold derfor gå i selvisolation og sørge for at blive testet, hvilket vi har oplyst dem om. Alle berørte kursister er blevet orienteret.

 

  • HF&VUC NORD iværksætter fra d. 28. oktober 2020 nødundervisning på 1 hf-enkeltfagshold på vores afdeling i Aalborg som foranstaltning mod COVID-19. Kursisterne på holdet anses som værende nære kontakter til en smittet medkursist, og iht. de sundhedsfaglige anbefalinger skal kursisterne på dette hold derfor gå i selvisolation og sørge for at blive testet, hvilket vi har oplyst dem om. Alle berørte kursister er blevet orienteret.

 

  • HF&VUC NORD iværksætter fra d. 29. oktober 2020 nødundervisning på AVU-hold på vores afdeling i Frederikshavn som foranstaltning mod COVID-19. Kursisterne på holdet anses som værende nære kontakter til en smittet medkursist, og iht. de sundhedsfaglige anbefalinger skal kursisterne på dette hold derfor gå i selvisolation og sørge for at blive testet, hvilket vi har oplyst dem om. Alle berørte kursister er blevet orienteret.

 

  • HF&VUC NORD iværksætter fra d. 30. oktober 2020 nødundervisning på 1 hf-enkeltfag billedkunsthold og en hf2 klasse på vores afdeling i Aalborg som foranstaltning mod COVID-19. Kursisterne på holdet anses som værende nære kontakter til en smittet medkursist, og iht. de sundhedsfaglige anbefalinger skal kursisterne på dette hold derfor gå i selvisolation og sørge for at blive testet, hvilket vi har oplyst dem om. Alle berørte kursister er blevet orienteret.