VUC&hf Nordjylland skifter navn til HF&VUC NORD
april 1 · 2019

1. april ændrer VUC&hf Nordjylland navn til HF&VUC NORD.
I samspil med det ændres det grafiske udtryk også.  

Tiderne skifter. Også for VUC. I samarbejde med det nordjyske brandbureau Clienti har HF&VUC NORD været igennem en længerevarende proces med fokus på re-branding af uddannelsesinstitutionens identitet. En velovervejet beslutning, der bunder i flere ting:

”Vi følte, at det var på tide at se på, om vores eksterne udtryk stemte overens med den uddannelsesinstitution, vi mener, vi er – og som vi ønsker at være fremadrettet. Det er mange år siden, vi har været igennem en sådan proces, og det har været virkelig givtigt. Vi er mere end tilfredse med resultatet,” siger rektor for HF&VUC NORD, Lene Yding.

Processen begyndte allerede i efteråret 2018, hvor ledelse og bestyrelse tog beslutningen om at iværksætte re-branding af daværende VUC&hf Nordjylland.

”Men det handler ikke bare om, at man gerne vil se bedre ud. Der er sket rigtig meget for VUC’erne de sidste par år. Fra 1. august indføres de nye FGU-institutioner, og en del af de nuværende VUC-kursister overgår derfor til dem, mens VUC får nye uddannelsesopgaver og samlet set en anden profil, hvor hf sammen med de virksomhedsrettede aktiviteter kommer til at fylde mere. Derfor bliver vi nødt til at tilpasse os” siger bestyrelsesformand, Jens Lauritzen.  

Det nye navn og det nye grafiske udtryk bliver markeret i dag kl. 10:30, hvor VUC’s kursister og de knap 500 ansatte alle inviteres til kaffe og kage på deres lokale uddannelsessted i 9 forskellige nordjyske byer. Og rektor, Lene Yding, har glædet sig til at vise resultatet:

”Vi har arbejdet benhårdt på vores identitet og udtryk det seneste halve år, og vi har ramt en profil, som er spot on. En profil, der også er meget fremtid i,” siger hun. 

For yderligere information:
Lene Yding, rektor
21 18 73 05
lyp@vucnordjylland.dk

Anina Harald, kommunikationskonsulent
20 18 91 53
ale@vucnordjylland.dk