HF&VUC NORD's cookie- og privatlivspolitik til hjemmeside

Når du besøger vores website www.hfvucnord.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning længere nede på denne side) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledninger i næste afsnit.

Hvordan vælger jeg cookies fra?
Du kan i alle almindelige browsere vælge at frakoble cookies. Bemærk, at det kan betyde, at websteder ikke længere fungerer korrekt. Læs mere om dine muligheder hos din valgte browserleverandør.

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-vista/delete-your-internet-cookies

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
http://support.mozilla.com/da/kb/deleting%20cookies

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

Vejledning i at slette cookies i Safari
http://support.apple.com/kb/PH5049 

Vejledning i at slette cookies på Safari iOS
http://support.apple.com/kb/HT1677

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics
www.hfvucnord.dk anvender Google Analytics til at måle trafikken på vores website og for at kunne forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Vi indsamler viden om, hvorhenne på vores hjemmeside, du befinder dig, når du besøger os, din besøgsvarighed samt hvilke uddannelser/fag/afdelinger du søger efter. Vi behandler naturligvis oplysningerne fortroligt.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebookpixel
På vores hjemmeside har vi installeret facebookpixel. Det er et analyseværktøj, der giver os mulighed for at måle effektiviteten af vores facebookannoncering

Personoplysninger
Når du besøger vores website, indsamler vi personoplysninger om dig, som vi anvender til at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse af denne.

Personoplysninger er information, der kan henføres til dig som besøgende. På vores website sker det fx, hvis du booker en tid hos en studievejleder i hjemmesidens bookingformular eller bruger vores betalingsmodul på hjemmesiden. I disse to tilfælde vil vi indsamle personoplysninger som navn, e-mail, personnummer, kursistnummer og (ift. betalingsmodulet) betalingsoplysninger.

Besøger du vores website uden at booke tid hos en vejleder eller at benytte vores betalingsmodultypisk, vil vi typisk indsamle tekniske oplysninger om din pc, Mac, tablet eller mobiltelefon, et unikt ID samt dit IP-nummer. Vi indsamler ligeledes informationer om, hvilke undersider på vores website du oftest besøger, din besøgstid samt din geografiske placering.

Formål
HF&VUC NORD formål med at indsamle informationer om dig som besøgende er at forbedre din oplevelse på vores website ved at kunne optimere vores services og indhold, samt at vi i højere grad kan målrette vores markedsføring.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt til at registrere dine bookinger af vejledersamtaler og betalinger, hvis du benytter disse funktioner.

Betalingsmodul
Betalingsmodulet på vores hjemmeside kan man som nuværende kursist anvende til at betale for sine fag. Til dette formål er det nødvendigt for at anvende funktionen, at man oplyser de første seks cifre i ens personnummer, kursistnummer, e-mail og betalingsoplysninger. Disse oplysninger behandles fortroligt.

Bookingformular 
Det er på vores website muligt at booke en tid hos en studievejleder. For at dette er en mulighed skal man oplyse navn, e-mail samt telefonnummer, således at studievejlederen kan komme i kontakt med den potentielle eller nuværende kursist. Oplysningerne behandles fortroligt.

Links til andre hjemmesider
Vores website kan indeholde links til andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider). HF&VUC NORD er ikke ansvarlig for indholdet eller behandlingen af personoplysninger på andre hjemmesider. Vi henviser til den pågældende hjemmesides privatpolitik o.l.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi gennemgår løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, således at de er i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Ansatte ved HF&VUC NORD har ligeledes tavshedspligt

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Som besøgende på vores website har du altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med visse lovmæssige undtagelser. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Det er endvidere altid muligt at tilbagekalde et samtykke til personoplysninger.

Er de informationer, vi har om dig, forkerte, har du også ret til at få dem rettet eller slettet, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav.

Har du spørgsmål eller anmodninger ift. til de indsamlede oplysninger, kan du henvende dig til HF&VUC NORD's databeskyttelsesrådgiver på mail: dpo@hfvucnord.dk eller tlf. 72 50 59 99.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail: dt@datatilsynet.dk

Dataansvar og kontakt

Websitet ejes af:

HF&VUC NORD,
På Sporet 8b, 9000 Aalborg
Hovednr.:  99 300 100
e-mail: dpo@hfvucnord.dk

Websitet hostes af:
Senest ændret [01.06.2018]