Få din folkeskoleeksamen, styrk dine karakterer eller bliv bedre til dansk med AVU

AVU er relevant for dig, hvis du gerne vil blive klar til en uddannelse i dit voksenliv og mangler nogle fag på 9./10. klasses niveau. Det kan også være, du gerne vil blive bedre til at tale og skrive på dansk for at blive klar til det danske arbejdsmarked. Eller måske du gerne vil øge dine karakterer fra folkeskolen. Uanset hvad, kan vi sammensætte et skoleforløb for dig, som passer til dit behov og din hverdag.

Du kan tage AVU-fag i dagtimerne, om aftenen eller online, når det passer dig. 

 

AVU er 9./10. klasse for voksne og står for Almen Voksenuddannelse.

Med en eksamen på 9. og 10. klasses niveau kan du læse videre på en erhvervsuddannelse eller på hf, og du kan kombinere fagene, som du har lyst til – eller brug for.Vi starter nye hold til august
Tilmeldingen til AVU-hold med start i august er allerede i fuld gang - og vi har også plads til dig. Tilmeld dig via vores dygtige studievejledere, som står klar til at hjælpe dig.

Book studievejleder her

Læs mere om 9./10 klasse for voksne på VUC 

Marwa læser AVU og hf for at blive klar til uddannelse i Danmark

Marwa er født og opvokset i Syrien. Nu bor hun i Danmark og går på HF&VUC NORD.

Marwa er uddannet arkitekt fra Syrien, men drømmer om at læse en kandidatuddannelse på universitetet i Danmark. Derfor læser hun fag på AVU og hf for at blive bedre til det danske sprog og for at opfylde kravene til at søge ind på universitetet.

Rasmus læste AVU for at blive klar til hf

Efter flere år i byggebranchen ønskede Rasmus at skifte spor og uddanne sig til folkeskolelærer. Han læste AVU for at genopfriske en række fag på 9. og 10. klasses niveau, inden han startede på hf enkeltfag.

Book vejledning

Vores dygtige studievejledere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige hf-uddannelse og sammensætning for dig.

Book tid til vejledning her i formularen.

Oplev studiemiljøet

Vi gør alt, vi kan, for at vores undervisningsmiljø er imødekommende og rart. Hos os bliver dit uddannelsesforløb tilpasset dit liv og din dagligdag.

Men vi er også meget mere end undervisning. Vi har et fedt studiemiljø, hvor der er plads til både faglige og sociale arrangementer. Som kursist på HF&VUC NORD får du i din studietid mulighed for at deltage i foredrag eller debatter, fredagsbarer og udflugter.