9. og 10. klasse på voksne er til dig, der aldrig fik folkeskolens afgangseksamen eller dig, der gerne vil forbedre dig i et eller flere fag på 9. og 10. klasses niveau.

Med en eksamen på 9. og 10. klasses niveau kan du læse videre på en erhvervsuddannelse eller på hf, og du kan kombinere fagene, som du har lyst til – eller brug for.

Vi starter nye hold til august
Tilmeldingen til 9./10. klasse med start i august er allerede i fuld gang - og vi har også plads til dig. Tilmeld dig via vores dygtige studievejledere, som står klar til at hjælpe dig.

Book studievejleder her

Læs mere om 9./10 klasse for voksne på VUC 

Hør Marwa fortælle om sin vej til HF&VUC NORD

Marwa er født og opvokset i Syrien. Nu bor hun i Danmark og går på HF&VUC NORD.

I videoen kan du høre Marwa fortælle om studiemiljøet på HF&VUC NORD og hendes valg af uddannelse.

Book vejledning

Vores dygtige studievejledere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige hf-uddannelse og sammensætning for dig.

Book tid til vejledning her i formularen.

Oplev studiemiljøet

Vi gør alt, vi kan, for at vores undervisningsmiljø er imødekommende og rart. Hos os bliver dit uddannelsesforløb tilpasset dit liv og din dagligdag.

Men vi er også meget mere end undervisning. Vi har et fedt studiemiljø, hvor der er plads til både faglige og sociale arrangementer. Som kursist på HF&VUC NORD får du i din studietid mulighed for at deltage i foredrag eller debatter, fredagsbarer og udflugter.