Med hf får du en gymnasial uddannelse, der giver dig adgang til de videregående uddannelser

Du kan tage enkelte fag eller en fuld hf-eksamen her hos os - det er op til dig og dine behov. Vi har mange forskellige og spændende hf-linjer, hvor du kan tone din uddannelse i den retning, du ønsker. Du har også mulighed for at vælge onlineundervisning, hvis du ønsker at tage din uddannelse uden for skolen fx mens du arbejder, er på barsel eller hvis du foretrækker et online læringsmiljø. 

 Vi tilbyder også Gymnasial Supplering og Supplerende overbygningsforløb til hf (SOF). Gymnasial supplering (GSK) er for dig, der har brug for at at supplere din studentereksamen med et eller flere fag, så du opfylder adgangskravene til din drømmeuddannelse.
SOF er for dig med en hf-eksamen eller EUX 1. del, som gerne vil læse videre på en lang videregående uddannelse på universitetet. 

Vi starter nye hf-hold til august
Tilmeldingen til hf med start i august er allerede i fuld gang - og vi har også plads til dig. Tilmeld dig via vores webshop eller en af vores dygtige studievejledere, som står klar til at hjælpe dig.

Læs mere om vores hf-tilbud med holdstart i august her

Book vejledning

Vores dygtige studievejledere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige hf-uddannelse og sammensætning for dig.

Book tid til vejledning her i formularen.

Hør Rasmus fortælle om, hvorfor han går på HF&VUC NORD

Rasmus har arbejdet flere år i byggebranchen. Nu går han på HF&VUC NORD.

Hør Rasmus fortælle om hans valg af uddannelse og sin drøm om at blive folkeskolelærer.

Oplev studiemiljøet

Vi gør alt, vi kan, for at vores undervisningsmiljø er imødekommende og rart. Hos os bliver dit uddannelsesforløb tilpasset dit liv og din dagligdag.

Men vi er også meget mere end undervisning. Vi har et fedt studiemiljø, hvor der er plads til både faglige og sociale arrangementer. Som kursist på HF&VUC NORD får du i din studietid mulighed for at deltage i foredrag eller debatter, fredagsbarer og udflugter.