Mød HF&VUC NORD's kursister

Vores kursister er forskellige. De kommer fra forskellige baggrunde med forskellige forudsætninger og de har forskellige fremtidsdrømme. Her får du mulighed for at lære dem bedre at kende - hvis du har lyst. 

hf-MusT

Sigurd

"Vi er lidt mere som en gruppe venner, end vi er klassekammerater. Vi har allesammen den samme passion for musik eller teater, og det føles som om, at vi har kendt hinanden i lang tid."

Hør Sigurd fortælle om hf-MusT

hf

Joy

”Dem der går på VUC har været ude og mærke livet. Det er voksne mennesker, man går i klasse med, og det gør det bare så rart at komme i skole hver dag. Man har respekt for hinanden her - og accepterer hinandens forskelligheder. Man skal ikke være en masse. Man skal bare være sig selv.”

10. klasse

Kasper, 22 år

"Jeg har brug for 10. klasse for at komme ind på Medieskolerne i Viborg. 9. klasse er ikke nok til at opfylde optagelseskravene. Så jeg har brug for den her mulighed for at kunne komme videre til mit drømmestudie."

9. klasse

Paul

”Jeg venter på at finde ud af om universitetet vil godkende mine skolepapirer fra Congo. Indtil da tager jeg 9. klasse på VUC for at blive bedre til dansk. Jeg vil rigtig gerne læse International Studies på Universitetet.”

Pernille, hf-MusT

"Jeg besluttede mig for, at jeg ville have en gymnasial uddannelse, og da jeg fandt MusT tænkte jeg, at det så vildt spændende ud."

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid og bliv klogere på, hvilken uddannelse, der passer til dig.