Fjernundervisning

Vil du tage din 9./10. klasse, når det passer dig?

Så er vores fjernundervisningstilbud lige dig! Her vil du arbejde selvstændigt og ambitiøst med din uddannelse, og det kræver, at du har en god portion selvdisciplin, og er vant til at arbejde med computer.

Fjernundervisning er den mest fleksible undervisningsform, vi har på HF&VUC NORD, og du kan også her sammensætte din uddannelse præcis, som du vil. Hvor og hvornår, du studerer, er helt op til dig.

Du kan vælge at kombinere dit online studie med andre enkeltfagshold. På den måde tager du nogle fag sammen med en klasse – og andre fag kan du så læse hjemmefra.

Hvad koster det?
Når du vil tage en 9. eller 10. klasse, skal du betale for de fag, du deltager i. Du kan se en prisliste over fagene ved at klikke her. Er du pensionist, eller har du allerede en videregående uddannelse, så gælder andre priser. Kontakt studievejledningen for at høre nærmere.

Kan jeg få SU?
9./10. klasse (AVU) på VUC er et SU-berettiget uddannelsestilbud. Det betyder, at du kan få SU, hvis du er tilmeldt og deltager i et forløb med mindst 23 lektioner om ugen. Der gælder særlige regler, hvis du har børn.

Alt efter hvordan du vælger at sammensætte din uddannelse, og hvilken situation du i øvrigt står i, har du forskellige støttemuligheder. Læs mere om dem her.

Fremtidsmuligheder
Med en 9. eller 10. klasse får du adgang til mange uddannelser – og bedre jobmuligheder. Du kan også bruge din eksamen, hvis du vil videre på hf.

Du kan tage 9. og 10. klasse på alle HF&VUC NORD’s undervisningssteder.

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid og bliv klogere på, hvilken uddannelse der passer til dig.