Et rart og trygt miljø med plads til forskellighed

Vi gør alt, vi kan, for at vores undervisningsmiljø er imødekommende og rart. Hos os bliver dit uddannelsesforløb tilpasset dit liv og din dagligdag.

Men vi er også meget andet end undervisning. Vi har et fedt studiemiljø, hvor der er plads til både faglige og sociale arrangementer. Som kursist på HF&VUC NORD får du i din studietid mulighed for at deltage i foredrag eller debatter, fredagsbarer og udflugter. 

Og så er vi tæt på dig. Vi har undervisningssteder i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aabybro, Aalborg, Hobro og Aars - og vi er altid klar til at tage en snak med dig om dine fremtidsdrømme!

Hverdagen på HF&VUC Nord

Vi går op i, at kursisterne skal have mulighed for at hygge sig i pauserne, og at de kommer på relevante studieture i løbet af året.

Derudover afholder vi sjove fredagsbarer, E-sportsarrangementer, og vi giver mulighed for at udvikle evnerne hos skriveglade kursister på Skriveperronen.

Mød underviserne

Mød underviserne Camilla og Stinne, der fortæller om, hvorfor de underviser på HF&VUC Nord.

Mød Camilla

Se videoen her og mød Camilla, der fortæller, hvad hun elsker i sit arbejde som underviser hos os.

Mød Stinne

I videoen fortæller Stinne om, hvad hun brænder for ved at undervise hos os på HF&VUC Nord.

Vil du sætte et præg på din studietid?

Ved at være en del af Kursistrådet er du med til at være kursisternes talerør til underviserne og ledelsen, og du bidrager til at sikre det gode studiemiljø.

Er du allerede studerende?

Så husk at downloade Min Skole App. Her kan du se dit skema, følge med i dine lektier, dit fravær og meget mere, der er med til at gøre din hverdag nemmere!

Føls os på de sociale medier!

Følg med i hverdagen hos os på vores sociale medier! Her opdaterer vi løbende fra events, ture ud af huset og andet sjovt, vi laver.