Fleksibilitet med fjernundervisning

Fjernundervisning er for dig, der vil arbejde selvstændigt og ambitiøst med din uddannelse. For dig, der har en god portion selvdisciplin, og som er vant til at arbejde med computer.

Fjernundervisning er den mest fleksible undervisningsform, vi har på HF&VUC NORD, og du kan også her sammensætte din uddannelse præcis, som du vil. Hvor og hvornår du studerer, er helt op til dig.

Du kan vælge at kombinere dit online studie med andre enkeltfagshold. På den måde tager du nogle fag sammen med en klasse – og andre fag kan du så læse hjemmefra.

Hvad koster fjernundervisning?

Når du læser hf-enkeltfag, skal du betale for de fag, du deltager i. Du kan se en prisliste over fagene ved at klikke her

Tager du en hel hf, får du deltagerbetalingen retur, når du har bestået eksamen, men kun for de fag, som optræder på dit eksamensbevis.

Er du pensionist, eller har du allerede en videregående uddannelse, så gælder andre priser. Kontakt studievejledningen for at høre nærmere.

Kan jeg få SU?
Alt efter hvordan du vælger at sammensætte din uddannelse, og hvilken situation du i øvrigt står i, har du forskellige støttemuligheder. Læs mere om dem her.

Du kan tage fjernundervisning uanset, hvor i Nordjylland, du bor.

Tilmelding og eksamen afholdes i Aabybro.

Start januar 2020

Optag på hf-fag

Sidste dag for booking/tilmelding til hf-fagene dansk, engelsk, erhvervsøkonomi, filosofi, historie, matematik, psykologi, religion, samfundsfag, spansk og tysk er d. 31. januar 2020 kl. 15:00.

Det betyder at de sidste tider, der kan bookes er på datoen 31. januar.

Du må altså ikke booke en tid, der ligger senere end d. 31. januar kl. 15:00.
Er der ikke flere ledige tider i bookingkalenderen, skal du senest 31. januar kl. 15:00 ringe til 99 300 900, hvor du bliver skrevet op og efterfølgende kontaktet af fjernvejlederen.

Fra d. 1. april 2020 kan du blive tilmeldt de hold der starter i august 2020.

 

 

Praktisk information

  • Du skal hver uge aflevere en opgave i dine fag
  • Du skal være vant til at arbejde med computer
  • Computeren er dit primære værktøj
  • Du skal have adgang til internettet
  • Du får gratis adgang til Office 365-pakken
  • Alle mundtlige eksamener og prøver afholdes i Aabybro
  • Nogle fag vil foregå som en blanding af fremmøde og fjernundervisning

Læs om Kasper, der tager en hf som fjernundervisning

Studerende på HF&VUC Nord, Fjernundervisning

1-årige hf-pakker

På HF&VUC NORD kan du tage særlige hf-forløb på fjernundervisning, som kvalificerer dig til at søge ind på korte og mellemlange videregående uddannelser som f.eks pædagog, socialrådgiver, sygeplejerske, bioanalytiker, radiograf, produktionsteknolog, multimediedesigner, ergoterapeut, optometrist og katastrofe- og risikomanager.

Kontakt de videregående uddannelser for at høre om deres specifikke adgangskrav.

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid og bliv klogere på, hvilken uddannelse der passer til dig.