Aktiv hf er en 2-årig hf-linje, som er skræddersyet til dig, der elsker at være aktiv. Der er fokus på at være i bevægelse, imens du lærer, og i alle fag vil du derfor få mulighed for at komme ud og få feltarbejde – både i byen og i naturen.

Vi udnytter vores egen lækre sportshal i de forskellige fag, når vi har mulighed for det.

Aktiv hf er en 2-årig uddannelse, der giver dig adgang til korte og mellemlange uddannelser. Med et overbygningsforløb kan du også få adgang til lange videregående uddannelser.

Hvad koster det?
Uddannelsen er gratis – men du skal betale 500 kr. i kopiafgift. Der vil også være udgifter til en studietur på dit første eller andet år skoleår. Studieturen er en del af hf-uddannelsen, og du skal forvente en udgift på ca. 2000 kr.

Kan jeg få SU?
Du kan søge SU, hvis du er over 18 år. Du søger selv via www.su.dk.

Du kan også læse mere om dine støttemuligheder her.

Fremtidsmuligheder
Hvad kan du bruge en 2-årig hf til? Find ud af det ved at læse mere på Adgangskortet.

Du kan tage Aktiv hf i Hjørring.

 

Mød kursisterne

Jonas, 25 år

"Jeg havde et møde med en studievejleder, som hjalp mig med at finde ud af, hvilken uddannelse der passede bedst til mig. Der hørte jeg så om Aktiv hf – og lad mig sige det sådan; jeg har meget krudt i røven, og jeg elsker at være aktiv, så den linje passede perfekt til mig.”

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid, og bliv klogere på, hvilken uddannelse der passer til dig.