E-sport - 2 år

Hvis du er vild med e-sport og samtidig vil have en gymnasial uddannelse, så skal du tilmelde dig vores e-sportslinje! Uddannelsen er HELT ny, og du kommer derfor til at være en del af noget unikt.

Du får undervisning i de almene hf-fag, som vil være inspireret af e-sportsverdenen i det omfang, det giver mening – men derudover får du to ugentlige moduler, der står i e-sportens tegn. Her er der fokus på spildelen, men du vil også komme omkring bl.a. spiludvikling, management og markedsføring.

Vi har spritnyt udstyr, fede e-sportslokaler og et stort udvalg af forskellige spil, fx CS:GO, LOL, Hearthstone og Fortnite.

Vi har kompetente trænere, der vil udfordre og udvikle dig – uanset om du er erfaren eller nybegynder. Det betyder også, at du ikke behøver at have nogle særlige forudsætninger for e-sport for at blive optaget – bare du opfylder kravene til at tage en hf.

Hf e-sport er en 2-årig uddannelse, der giver dig adgang til korte og mellemlange uddannelser. Med et overbygningsforløb kan du også få adgang til lange videregående uddannelser.

Hvad koster det?
Uddannelsen er gratis – men du skal betale 500 kr. i kopiafgift. Der vil også være udgifter til en studietur på dit første eller andet år skoleår. Studieturen er en del af hf-uddannelsen, og du skal forvente en udgift på ca. 2000 kr.

Kan jeg få SU?
Du kan søge SU, hvis du er over 18 år. Du søger selv via www.su.dk.
Du kan også læse mere om dine støttemuligheder her.

Fremtidsmuligheder
Hvad kan du bruge en 2-årig hf til? Find ud af det ved at læse mere på Adgangskortet.

Du kan tage hf e-sport i Aalborg.

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid, og bliv klogere på, hvilken uddannelse der passer til dig.