Hf-enkeltfag 

- bliv klar på en uddannelse på ét år

HF&VUC NORD har 1-årige hf-forløb, som er målrettet dig, der gerne vil være pædagog, lærer, socialrådgiver, ergoterapeut, fysioterapeut eller sygeplejerske, men som mangler de nødvendige fag for at komme ind på uddannelsen.

På kun ét år kvalificerer du dig til at søge ind på dit drømmestudie via kvote 2 uden en hel gymnasial uddannelse. Det er et koncentreret forløb, der kræver vilje og engagement. Dog skal du være opmærksom på adgangskravene til den uddannelse, du søger ind på. Måske er der særlige krav til alder og erhvervserfaring. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, om der er andre krav udover de faglige. 

 

Hvad koster det?
Når du læser hf-enkeltfag, skal du betale for de fag, du deltager i. Du kan se en prisliste over fagene ved at klikke her. Tager du et et-årig hf-forløb, får du deltagerbetalingen retur, når du har bestået eksamen, men kun for de fag, som optræder på dit eksamensbevis.

Kan jeg få SU?
Alt efter hvordan du vælger at sammensætte din uddannelse, og hvilken situation du i øvrigt står i, har du forskellige støttemuligheder. Læs mere om dem her.

Du kan tage fagpakker på de fleste af vores undervisningssteder. 

 

Den hurtige vej videre

Vores 1-årige hf-forløb er den hurtige vej til en professionsbacheloruddannelse. Den er målrettet dig, der vil være pædagog, lærer, socialrådgiver, sygeplejerske, ergoterapeut eller fysioterapeut. 

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid, og bliv klogere på, hvilken uddannelse der passer til dig.