Hf som fjernundervisning

Hf som fjernundervisning er for dig, der vil arbejde selvstændigt og ambitiøst med din uddannelse. Til dig, der har en god portion selvdisciplin, og som er vant til at arbejde med computer.

Fjernundervisning er den mest fleksible undervisningsform, vi har på HF&VUC NORD, og du kan også her sammensætte din uddannelse præcis, som du vil. Hvor og hvornår du studerer, er helt op til dig.

Du kan vælge at kombinere dit online studie med andre enkeltfagshold. På den måde tager du nogle fag sammen med en klasse – og andre fag kan du så læse hjemmefra.

Hvad koster det?
Når du læser hf-enkeltfag, skal du betale for de fag, du deltager i. Du kan se en prisliste over fagene ved at klikke her. 

Tager du en hel hf, får du deltagerbetalingen retur, når du har bestået eksamen, men kun for de fag, som optræder på dit eksamensbevis.

Er du pensionist, eller har du allerede en videregående uddannelse, så gælder andre priser. Kontakt studievejledningen for at høre nærmere.

Kan jeg få SU?
Alt efter hvordan du vælger at sammensætte din uddannelse, og hvilken situation du i øvrigt står i, har du forskellige støttemuligheder. Læs mere om dem her.

Du kan tage fjernundervisning uanset hvor i Nordjylland, du bor.

Tilmelding og eksamen foregår i Aabybro.

 

 


Praktisk information

  • Du skal hver uge aflevere en opgave i dine fag
  • Nogle fag vil foregå som en blanding af fremmøde og fjernundervisning
  • Du skal være vant til at arbejde med computer
  • Computeren er dit primære værktøj
  • Du skal have adgang til internettet
  • Du får gratis adgang til Office 365-pakken
  • Alle mundtlige eksamener og prøver afholdes i Aabybro.

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid, og bliv klogere på, hvilken uddannelse, der passer til dig.