Om uddannelsen

Med vinterstart kan du komme i gang med hf allerede fra januar, uanset om du ønsker at læse en hel hf på 2,5 år, hf enkeltfag eller en af vores fagpakker designet til dig, der ønsker at læse en professionsbachelor.

Tilmeldingen til hf med vinterstart starter 1. november

Du kan tilmelde dig vores forskellige hf-tilbud med opstart 9. januar 2023 allerede fra 1. november. Vores studievejledere står klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rigtige hf-uddannelse for dig. 

Book vejledning

 

Vi tilbyder undervisning på vores afdelinger i det meste af Nordjylland, så der altid er et hf-tilbud nær dig. 

Se vores aktuelle hf-tilbud med vinterstart 2023 her

Der er mange grunde til at vælge hf med vinterstart

Hf med vinterstart er for dig der gerne vil læse hf og i gang allerede til januar 2023. Måske har du været ude at rejse, eller måske har du været startet på en STX eller anden ungdomsuddannelse og ønsker at skifte til hf. Det kan også være, du har været en del af arbejdsmarkedet og ønsker at skifte spor arbejdsmæssigt. Uanset hvad, kan du finde det rette hf-tilbud her hos os.

Mød kursisterne

Josefine drømmer om at blive dyrepasser

Mød Josefine. Hun går på HF&VUC NORD, fordi hun har brug for at læse nogle fag op, så hun kan komme videre med sin drøm om at blive dyrepasser.


I videoen kan du høre Josefine fortælle mere om sin uddannelsesdrøm.

Fra goumetslagter til arkitekt

Bjarki er uddannet gourmetslagter, men drømmer om at blive arkitekt. Han går på HF&VUC NORD for at få sig en studentereksamen, så han kan søge ind på arkitektstudiet.

I videoen kan du høre Bjarki fortælle mere om arkitektdrømmen.

Har du brug for vejledning?

Vores dygtige studievejledere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige uddannelse og sammensætning for dig.
Book tid til vejledning her i formularen.

Se vores aktuelle hf-tilbud med vinterstart 2023

Vi tilbyder undervisning på vores afdelinger i det meste af Nordjylland, så der altid er et hf-tilbud nær dig. Du kan se alle akutelle hf-tilbud på vores online tilmeldingswebshop.