Efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere skaber overskud. På bundlinjen. Og på arbejdspladsen.

Vi tilbyder fleksible løsninger i form af efteruddannelser.

Et samarbejde med HF&VUC NORD er med til at fremtidssikre din virksomhed - hvad end det er i offentligt eller privat regi. Vi designer undervisningsforløb ud fra jeres behov og ønsker, og vi har stor erfaring med undervisning på virksomheder.

Vi er fleksible og underviser, hvor og hvornår det passer jer. Det behøver slet ikke være besværligt! Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe – fx inden for økonomi og planlægning.

Tøv ikke med at kontakte os, eller udfyld kontaktformularen, og I hører fra os inden for 24 timer! 

Hvad kan I få?
Ordblindeundervisning, Dansk, Dansk som Andetsprog, Matematik, Engelsk og IT er de fag, som vi oftest underviser i på virksomheder, og det er muligt at få undervisning på alle niveauer; fra begynder til gymnasialt niveau.

Vi tilpasser fagene efter medarbejdernes niveau, og undervisningen tager udgangspunkt i jeres virksomhed.

Screening
I forbindelse med opstart af undervisning indledes der altid med en individuel screening. Screeningen har til formål at finde det rette undervisningstilbud, som er tilpasset medarbejdernes niveau. Vi hjælper og guider dig hele vejen igennem.

Hos os, hos jer – eller online?
Vi rykker ud på jeres virksomhed og underviser der, såvel som vi stiller lokaler til rådighed i jeres lokalområde. Som noget helt nyt tilbyder vi nu også undervisning online. Hvad I vælger, er helt op til jer.

Efteruddannelse forklaret på mindre end tre minutter

Få et kompetenceløft med 9/10 klasse på HF&VUC NORD erhverv

Investér i dine medarbejdere med et kursus i forberedende voksenundervisning på HF&VUC NORD

Kontakt Team Erhverv

Fakta om HF&VUC NORD Erhverv

Skræddersyede forløb

Vidste du, at undervisningen altid tager udgangspunkt i jeres hverdag? Og at vores rådgivere hjælper med alt det praktiske omkring et uddannelsesforløb?

Tilskud til uddannelse

Vidste du, at din virksomhed kan få 85% lønkompensation for ansatte, der modtager undervisning i arbejdstiden?

Hos jer eller hos os?

Vidste du, at vi har vores egen testlastbil, der rykker ud på virksomheder som undervisningslokale - og at vi også tilbyder undervisning PÅ arbejdspladsen?

Undervisningsmuligheder

Ordblindeundervisning, Dansk, Dansk som Andetsprog, Matematik, Engelsk og IT er de fag, som vi oftest underviser i på virksomheder, og det er muligt at få undervisning på alle niveauer; fra begynder til gymnasialt niveau.

Økonomi

Undervisning af ansatte er gratis.

Når I efteruddanner jeres medarbejdere, er der forskellige muligheder for økonomisk støtte.

Med Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) er det muligt at få økonomisk støtte, når den ansatte uddanner sig i arbejdstiden.

Kontakt HF&VUC NORD Erhverv

Har du nogle spørgsmål om vores kurser målrettet virksomheder og offentlige organisationer, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.