Spring til hovedindhold
IKV

Individuel kompetencevurdering for HF og 9./10. klasse for voksne

IKV på HF&VUC NORD

Få dine kompetencer vurderet

Vi tilbyder en individuel kompetencevurdering i overensstemmelse med målene for undervisningsfag på G-A niveau, som kan indgå i både almen voksenuddannelse og gymnasial uddannelse. Vurderingen foretages i forhold til de specifikke adgangskrav og kompetencemål, der er fastlagt for det ønskede fag og niveau.

Vurderingen af dine kompetencer gennemføres ved hjælp af samtale og test, hvor vi foretager en konkret evaluering af dine færdigheder. Du har selv ansvar for at bidrage med at dokumentere dine kompetencer (fx i form af kursusbeskrivelser og deltagerbeviser, udtalelser fra arbejdsgivere, lister over tillidshverv, foreningsarbejde m.m.)

Efter vurderingen vil du modtage en tilbagemelding angående dine præstationer i forhold til målene for det/de pågældende fag. Du vil ikke modtage en karakter, men derimod en udtalelse, der beskriver din kompetence i forhold til de fastsatte mål. Til sidst udstedes et bevis på den anerkendte kompetence.

 

 

Spørgsmål og svar

Bliv klogere på individuel kompetencevurdering

Studievejledning

Få hjælp af vores studievejledere

Få hjælp og vejledning af vores dygtige studievejledere. De står klar til at fortælle mere om vores uddannelser og hjælpe med at sammensætte det helt rigtige forløb for dig.

Book studievejledning