Hvordan foregår undervisningen?

FVU-dansk tilbyder undervisning på fire forskellige niveauer og har læsning, stavning og skriftlig fremstilling i fokus. Du bliver altså bedre til at læse og forstå tekster i forskellige sammenhænge. 

FVU-matematik findes på to forskellige niveauer, og ved at følge undervisningen øger du dine færdigheder inden for regning, talforståelse og de mest basale matematiske begreber. Vi bestræber os altid på at undervise i øjenhøjde og i takt med virkelighedens udfordringer.

Hvordan foregår undervisningen?
Undervisningen foregår på små hold og på flere niveauer - og for at finde frem til dit rette niveau kræver det en samtale med en studievejleder.

Hvert niveau på FVU-dansk indebærer mellem 40 og 80 lektioner á 45 minutter. Det første niveau på FVU-matematik varer mellem 40 og 80 lektioner, mens andet niveau varer mellem 60 og 80 lektioner.

Prøve
Gennemfører du minimum 85 procent af undervisningen på et niveau, kan du få et bevis på din deltagelse, og har du lyst til at gå til prøve, er det naturligvis også en mulighed for dig. En prøve efter sidste niveau svarer til sværhedsgraden af folkeskolens afgangsprøve (9.klasse).

Undervisningen foregår på nærmeste undervisningssted, på din arbejdsplads eller i en forening i nærheden. 

Tilmelding
For at vi kan finde ud af om FVU er det rette valg for dig, skal du have en vejledende læse-og/eller matematiktest. Ud fra den vurderer vi, om FVU er det rette valg for dig og i så fald - hvilket niveau du skal begynde på. Kontakt dit nærmeste undervisningssted. Vi hjælper dig i gang. 

Læs mere om FVU

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid og bliv klogere på, hvilken uddannelse, der passer til dig.