Spring til hovedindhold
2-årig HF

HF Bæredygtighed

For dig, der interesserer dig for mange aspekter af bæredygtighed, og som gerne vil blive klogere fx indenfor miljø, økologi, social bæredygtighed, klima og forbrugskultur.

HF Bæredygtighed

Tag din gymnasiale uddannelse hos os

HF Bæredygtighed er en gymnasial uddannelse, som både giver dig mulighed for at søge ind på korte og mellemlange uddannelser.

Du vil en stor del af tiden arbejde tværfagligt og med udgangspunkt i at være undersøgende og opsøgende. Noget af tiden arbejder du projektorienteret - ofte i samarbejde med lokale aktører. Undervisningen foregår i klasselokalet men også aktivt og ude i samfundet, hvor vi fx besøger forskellige aktører, der arbejder med bæredygtighed.

HF Bæredygtighed er en gymnasial uddannelse på 2 år.

Testimonials

Hør vores elever fortælle om HF Bæredygtighed

Hør Anders fortælle om bæredygtighedslinjen her
Emma fortæller om det faglige på den 2-årige HF
Hør Trine fortælle om studiemiljøet på den 2-årige HF
Spørgsmål og svar

Er du blevet nysgerrig på HF Bæredygtighed?

Book studievejleder

Få hjælp og vejledning af vores dygtige studievejledere. De står klar til at fortælle mere om vores uddannelser og hjælpe med at sammensætte det helt rigtige forløb for dig.

Du kan kontakte vores HF-studievejledning direkte på 99 300 130 eller sende en mail på hfstv@hfvucnord.dk. Vi træffes mandag til fredag fra kl. 9.00-10.00 og mandag til onsdag fra kl. 16.00-17.00

Book studievejleder her