Spring til hovedindhold
HF+ som enkeltfag

En HF med ekstra støtte og hjælp

HF+ som enkeltfag er for dig, der har brug for lidt ekstra tid og plads til at tage en HF. Her får du plads, tid og luft til at tage din HF-uddannelse over tre år.

HF+ som enkeltfag

Bliv klogere HF+ som enkeltfag

HF+ som enkeltfag er et sammensat enkeltfagsforløb, hvor du har færre timer om ugen og får adgang til mentorstøtte hele vejen igennem din uddannelse.

Den er for dig, som har fysiske eller psykiske udfordringer - fx ADHD, angst eller ordblindhed. Du får undervisere med stor erfaring med elever og kursister med funktionsnedsættelser. Du bliver en del af et skolemiljø, hvor der er plads til alle.

Du kan kombinere både fysisk fremmødeundervisning med enkelte fag som onlineundervisning, hvor du går i skole hjemmefra. Ja du kan faktisk tage en hel HF+ som ren onlineundervisning, hvis det er det, der passer bedst ind i dit liv.

HF+ som enkeltfag tager typisk 3 år. Det kan dog også strækkes over længere tid eller gøres kortere, hvis du foretrækker det. Det afhænger af dine behov. 

De fleste vælger at tage uddannelsen over tre år.

Spørgsmål og svar

Er du blevet nysgerrig på HF+ som enkeltfag?

Studievejledning

Få hjælp af vores studievejledere

Få hjælp og vejledning af vores dygtige studievejledere. De står klar til at fortælle mere om vores uddannelser og hjælpe med at sammensætte det helt rigtige forløb for dig.

Du kan kontakte vores HF-studievejledning direkte på 99 300 130 eller sende en mail på hfstv@hfvucnord.dk.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 9.00-10.00 og mandag til onsdag fra kl. 16.00-17.00

Book studievejledning