HF&VUC NORD er stedet for dig, der gerne vil uddanne dig eller udvide din faglige horisont i et voksent miljø. Hvis du vil forbedre din folkeskoleeksamen, tage en hf eller supplere din studentereksamen, er vi det rette valg. Men også hvis du har problemer med at læse, stave eller regne, er du hos os på rette spor.

Vi er én uddannelsesinstitution med undervisningssteder i hele Nordjylland, og vi rykker også gerne ud af huset. Alle steder har vi fokus på at bringe folk videre, og vi er gode til det, hvis man skal tro vores resultater.

Vi har også et tæt samarbejde erhvervslivet og arrangerer kursusforløb, der tager udgangspunkt i både arbejdspladsens og de ansattes behov. Det kommer der både øget arbejdsglæde og en bedre bundlinje ud af.

En af hemmelighederne bag vores succes er mange års erfaring med at undervise voksne; men også at vores lærere brænder for det de laver. For faget og pædagogikken – og for at flytte hver enkelt kursist og elev så langt som muligt.

Det kræver, at vi er tæt på alle, og ved, hvad de hver især har af erfaringer, drømme og potentiale – og at vi kender kunsten at gøre forskel på folk. Det gør vi på HF&VUC NORD. Her ser vi mangfoldighed som en styrke. Her synes vi, at alle er noget særligt.

 

Organisationsdiagram for HF&VUC NORD

 

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid og bliv klogere på, hvilken uddannelse, der passer til dig.