Hf Design

Hf Design er for dig, som har en særlig interesse for design og kreative processer. Det er for dig, der drømmer om at søge ind på fx designteknolog eller multimediedesigner eller som med en supplerende overbygning ønsker at søge ind på fx arkitektur og design, industrielt design eller en kunstnerisk uddannelse.

Optagelse på Design
Du søger om optagelse på www.optagelse.dk. NB: Du skal ikke angive Hf-linje ved ansøgningen. Valg af linje sker i slutningen af 1. hf, da de er en del af dit skema på 2. år af Hf. 

Hvad koster det?
Uddannelsen er gratis. Der vil være mindre udgifter til en introtur, ekskursioner og en studietur på dit første eller andet skoleår. Studieturen er en del af hf-uddannelsen, og du skal forvente en udgift på ca. 2500 kr.

Kan jeg få SU?
Du kan søge SU, hvis du er over 18 år. Du søger selv via www.su.dk.

Du kan også læse mere om dine støttemuligheder her.

Fremtidsmuligheder
Hvad kan du bruge en 2-årig hf til? Find ud af det ved at læse mere på Adgangskortet.

Du kan tage hf Design i Aalborg eller Hjørring.

Fag på hf Design:

- Obligatoriske fag: Dansk A, engelsk B, matematik C, naturvidenskabelig faggruppe, kultur- og samfundsfaggruppe samt kunstnerisk fag på C-niveau.

- Fagpakke: Fx Matematik B og design C eller samfundsfag B og psykologi C

- Valgfag: Fx Samfundsfag B, religion B, idræt B eller kemi B. Dette kan variere mellem Aalborg og Hjørring.

Søg optagelse på hf Design

Du søger om optagelse via www.optagelse.dk. Hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledning, som står klar til at hjælpe.

Tilmeldingen åbner den 15. januar 2024.

Har du brug for vejledning?

Du søger om optagelse via www.optagelse.dk. Hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledning, som står klar til at hjælpe.