Her synes vi, at alle er noget særligt

HF&VUC NORD er stedet for dig, der gerne vil uddanne dig eller udvide din faglige horisont i et voksent miljø. Hvis du vil forbedre din folkeskoleeksamen, tage en hf eller supplere din studentereksamen, er vi det rette valg. Men også hvis du har problemer med at læse, stave eller regne, er du hos os på rette spor.

Vi er én uddannelsesinstitution med undervisningssteder i hele Nordjylland, og vi rykker også gerne ud af huset. Alle steder har vi fokus på at bringe folk videre, og vi er gode til det, hvis man skal tro vores resultater. 

Vi har også et tæt samarbejde med erhvervslivet og arrangerer kursusforløb, der tager udgangspunkt i både arbejdspladsens og de ansattes behov. Det kommer der både øget arbejdsglæde og en bedre bundlinje ud af.

En af hemmelighederne bag vores succes er mange års erfaring med at undervise voksne; men også at vores lærere brænder for det, de laver. For faget og pædagogikken - og for at flytte hver enkelt kursist og elev så langt som muligt.

Det kræver, at vi er tæt på alle, og ved, hvad de hver især har af erfaringer, drømme og potentiale - og at vi kender kunsten at gøre forskel på folk. Det gør vi på HF&VUC NORD. Her ser vi mangfoldighed som en styrke. Her synes vi, at alle er noget særligt.

Mød underviserne

Mød Camilla som underviser i matematik og kemi

"De der øjeblikke, hvor en elev eller kursist udbryder "Nu forstår jeg det. Så var det jo slet ikke så svært" eller "Er det bare sådan!?", det er de absolut fedeste øjeblikke. Dem elsker jeg. "

- Camilla, hf-lærer

Mød Stinne som underviser i religion og samfundsfag

"De bedste dage er, når jeg får lov at begejstre med mit fag, og at klæde kursister og elever til at se på verden en smule mere nuanceret. Og så sker det jo også tit, at jeg selv bliver klogere."

- Stinne, hf-lærer

Vores forskellige uddannelser

Hvis du er interesseret i at vide mere om alle de forskellige uddannelser, vi tilbyder, kan du læse om dem her.

Erhvervstilbud

Vi tilbyder også forskellige kurser til virksomheder. Du kan læse mere om dem her.

Vil du vide mere?

Læs om HF&VUC NORD som organisation